Thuis

Guangzhou Color Imagination LED Lighting Limited

Van goede kwaliteit bewegende hoofd fase lichten voor verkoop
Van goede kwaliteit bewegende hoofd fase lichten voor verkoop
Dank u zo veel ooit. Het is dingen als dit die me zal maken met uw bedrijf blijven wanneer ik verlichting nodig heb.

—— Ben

Hallo, Alin, Uw bewegend hoofden en pari kan lichten zijn zeer populair en goed verkopen. Ik zal u aan orde meer zo spoedig mogelijk contacteren.

—— Certin Korun

Uniek hoog ontwerp, - kwaliteitsproducten. Gouden leverancier, sparen me heel wat tijd om het kopen te doen! Help me een partij in zaken! Dank!

—— M. Jemshidbek

Dank u voor het verstrekken van me hoogte - de de verlichtingsinrichtingen van het kwaliteitsstadium, mijn cliënten zeiden hun verlichtingsgevolgen zeer goed, en duurzaam zijn.

—— Stan Batt

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Color Imagination LED Lighting Limited

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Guangzhou Color Imagination LED Lighting Limited Guangzhou Color Imagination LED Lighting Limited Guangzhou Color Imagination LED Lighting Limited Guangzhou Color Imagination LED Lighting Limited Guangzhou Color Imagination LED Lighting Limited Guangzhou Color Imagination LED Lighting Limited Guangzhou Color Imagination LED Lighting Limited Guangzhou Color Imagination LED Lighting Limited Guangzhou Color Imagination LED Lighting Limited Guangzhou Color Imagination LED Lighting Limited
Vrolijke Kerstmis en Gelukkig Nieuw Jaar 2015 toont Peking Fabriek KRIJG tonen 2016 2015 Guangzhou-markt 2014 Shanghai toont 2014 Guangzhou-Markt KRIJG TONEN

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Kleurenverbeelding
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 18000000-22000000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 60% - 70%

De LEIDENE van de kleurenverbeelding Beperkte Verlichting werd opgericht door verscheidene jonge maar professionele en ervaren verlichtingsingenieurs begin 2007. Het ontwerpt en vervaardigt hoofdzakelijk energie - de verlichtingsinrichtingen van het besparingsstadium. Hoewel het jong was, trokken zijn goede kwaliteitsproducten en dienst verschillende mensen overzee aan en binnenlands allebei. Het growed snel op een zeer goede manier…

 

Zoals de ontwikkeling van de industrie en de klanten vragen, kleur Verbeelding begon met meer onderzoek en productie proverlichtingsinrichtingen die zich van OEM, ODM aan het brandmerken van zaken uitstrekken. Hoewel de Kleurenverbeelding goed reputatie en marktaandeel overzee op proverlichtingsgebied in eigen land en bereikte, houden wij bij het zoeken voor een betere manier en voor het voorzien van onze geliefde klanten van bijgewerkte verlichtingsproducten. wegens zijn farseeing visie, de nadruk van de Kleurenverbeelding hoofdzakelijk op de LEIDENE verlichtingsindustrie specifiek met inbegrip van stadiuminrichtingen, de inrichtingen van de muurwasmachine, etc.

 

Guangzhou Color Imagination LED Lighting Limited

 

 

 

Met jaren van ontwikkeling, is de Kleurenverbeelding als hoofd LEIDENE verlichtingsontwerper en leverancier in deze potentiële nieuwe energieindustrie gegroeid. De kleurenverbeelding dringt ook aan om door geavanceerde onderzoektheorieën, beheersoplossingen en systeem voor kwaliteitscontrole, met een doel worden geleid dat als leider in de LEIDENE industrie groeit.

 

De LEIDENE van de kleurenverbeelding Verlichting Ltd streeft een benadering van voortreffelijkheid in ontwerp, vervaardiging, bruikbaarheid en de dienst na verkoop in onze bedrijfstransacties na. Het bedrijf compromitteert zijn multifunctioneel onderzoek met ontwikkelingssysteem en andere collectieve enginery. Wij houden altijd om door onberispelijke professionele geest en integriteit van het ondernemingsconcept worden begeleid, klant-gecentreerde ontwikkelingsdoeleinden, en ernaar te streven onophoudelijk te vernieuwen, en onze klanten te verstrekken meer hoogste leiden of energie - besparingsinrichtingen samen met de doeltreffende op tijd warme diensten. Tegenwoordig is de Kleurenverbeelding hoogst erkend en geadviseerd door honderden zowel binnenlandse als wereldwijd klanten die brandmerkende gebied of OEM/ODM toe te schrijven aan zijn conceptueel begrip en naar leiden beheersen/energie behandelen - besparingstechnologie. Zijn Verbeelding van de merknaamkleur groeit slechts verscheidene jaren inspanningen. De producten van de kleurenverbeelding strekt zich van 50W/90W/150W-LEIDENE SPOT/BEAM, 180W/230W/330W BEAM/SPOT (SHARPY), CREE-VIERLINGwas en GEZOEM, Openlucht/Binnen LEIDEN Pari, enz. uit Geen kwestie die u bent en waar u bent, u zal door Kleurenverbeelding worden tevredengesteld als slechts een onze inrichting die met u is.

 

Guangzhou Color Imagination LED Lighting Limited

Sotchi 2014 Olympische de Winterspelen die Ceremonie openen

Contactgegevens
Guangzhou Color Imagination LED Lighting Limited

Contactpersoon: Miss. Alin zhu

Tel.: 86-20-8499- 2310

Fax: 86-20-8499-2306

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)